BRANKO POPOVIĆ

VAS UČI DA SVIRATE BUBNJEVE

Napredujte kod kuće kao na Berkliju

DOUBLE STROKE

Pozdrav, bubnjari! Ja sam Branko Popović, diplomirani bubnjar Berklija – Berklee College of Music/Boston/USA – dobitnik najprestižnije bubnjarske nagrade na Berkliju ,,Avedis Zildjian” i osnivač bubnjarskog instituta.

U poslednjih 6 godina održao sam više od 1200 individualnih i grupnih bubnjarskih časova. Na klinikama širom Srbije, Hrvatske, BiH učio sam više od 500 bubnjara kako da unaprede tri najvažnijie komponente potrebne za uspešno sviranje na bubnjevima: 

Tehniku

Koordinaciju

Muzikalnost

Tehniku

Koordinaciju

Muzikalnost

Zamislite sada koliko pitanja može da postavi 500 bubnjara. Odgovore na ta pitanja i sve najvažnije koncepte koje sam naučio na Berkliju dobićete u lekcijama koje slede:

TEHNIKA

TEHNIKA I ORKESTRACIJA

RUDIMENTI

KOORDINACIJA-ODVAJANJE

PRELAZI

DUPLA PEDALA

BRAZILSKI RITMOVI

AFRO-KUBANSKI RITMOVI

NEPARNI RITMOVI

POLIRITMIJE

POLIMETRIJE

METRIČKE MODULACIJE

ROCK

FUNK

FUSION

JAZZ

SHUFFLE

JUNGLE DRUM AND BASS

Pogledajte šta kažu neki od korisnika online lekcija

Branko Popović je čovjek koji otvara nove vidike! Ovo su definitivno najbolje i najozbiljnije lekcije! Na svjetskom nivou, a pri tom na našem jeziku. Preporučio bih svim bubnjarima.
Dragan Čupeljić
Banja Luka
Lekcije su sjajne, razumljive i detaljno objašnjene. Branko je fantastičan profesor i drugar prije svega. Uvijek je dostupan za objašnjenje nejasnoća. Preporuka za sve bubnjare. Prijavite se, nećete se pokajati!
Igor Amidžić
Čelinac
Bok, Branko! Još sam pod dojmom količine i kvalitete video materijala koju si napravio. Sjajno – svaka čast! Vrlo jasno i precizno objašnjeno. Sistematično osmišljeno. Totalno si pogodio u bit onoga šta svi mi trebamo i tražimo. Rudimente si razložio na način na koji nisam još nikad radio. Preliminarne vježbe su zakon. Sad gledam FlamTap i oduševljen sam!!! “Ključ je u pokretu, a ne u bjesomučnom vježbanju.” – ovaj quote ti je TOP! Zapravo sam iznenađen do kojeg nivoa i do koje dubine “seciraš” pokret i kako ga razlažeš na “sastavne dijelove” – kako u mehaničkom tako i u logičkom smislu. Ovoliko materijala na našem jeziku je jednostavno neprocjenjivo!
Andrej Barać
Pula
Imao sam sreću upoznati Branka i steći pravog prijatelja. Kroz njegove lekcije otkrio sam novu dimenziju i pristup tehnici sviranja, ali i bubnjevima općenito. O njegovim lekcijama mogu reći da su vrhunske i svjetske, a dostupne svima nama na istoku Europe! Svakome bih preporučio da posjeti ovaj edukativni web site, jer lekcije svakome mogu pomoći i unaprijediti znanje, pod vodstvom svjetskog stručnjaka i glazbenika Branka. Ukratko, ono što nudi Branko je "... svjetski, a naše!!!"
Marijan Jovičić
Osijek
Neko sam ko je imao sreće da upozna Branka lično i da stekne takvog prijatelja. Kod njega sam naučio prve lekcije o bubnjevima koje su mi pomogle da shvatim šta su bubanjevi i kako se sviraju. O njegovim lekcijama mogu reći da su vrhunske i svetske, a dostupne svima nama na teritoriji Srbije i drugih bivših SFRJ država! Svakome bih preporučio da poseti ovaj sajt, jer lekcije svakome mogu pomoći i svako ce pronaći deo za sebe. Sta više reći nego: Svetsko, a NAŠE!!!!
Marko Janković
Valjevo
Branko ima zanimljive metode razvijanja tehnike, neovisnosti, rudimenata i svih segmenata koji su vam potrebni da postanete vrhunski bubnjar. Znanje koje je stekao odlično prenosi na sve bubnjare koji su željnji istraživanja. Teško je danas naći prave informacije u šumi svih informacija koje nam se nameću, a garantiram da su Brankove informacije one prave koje će unaprijediti vaše sviranje!! Preporučam svima!
Mihael Bumba
Zagreb
Brankove lekcije su nešto što bi stvarno preporučio svima, bez obzira na kojoj su razini sviranja. Vježbe su posložene tako da svi mogu pronaći nešto što mogu usavršiti i podići na neku višu razinu. Vrijedi svakog eura!
Luka Kolak
Osijek
Top,top,top.. Branko Popović, svetski bubnjar, jos bolji čovek.. Sve preporuke za online lekcije uz koje se dosta moze napredovati. Jedna od onih stvari u kojima se uči korak po korak..Veliki izbor lekcija koji vodi do savršenstva! Čista desetka!
Ivan Pavlović
Valjevo
Sa velikim zadovoljstvom pratim online lekcije Branka Popovića. Način na koji ovaj sjajni umetnik-muzičar prenosi svoje znanje čini učenje inspirativnim i zanimljivim. Preporučio bih svima bez obzira na godine i nivo muzičkog obrazovanja.
Željko Vitorović
Valjevo
Branko i njegov bubnjarski institut su zaista nešto posebno i jedinstveno na ovim prostorima. O njegovom muzičkom umijeću je nepotrebno pisati… Ono sto mene posebno fascinira je njegov način prenošenja znanja i sa koliko strpljenja to radi. Najiskrenije bih preporučio svakom bubnjaru, i ne samo bubnjarima.
Davor Bendelja
Banja Luka
Perfekcija! Cijeli život mi je uprevo to trebalo! Lagano pojašnjeno, lagano pokazano uz nonstop podrške! No, došlo je do problema! Djeca (4 i 6 god) su mi se skroz zarazila Bubnjarskim institutom, da su mi oduzeli praktice pad i neprekidno traže da im upalim online lekcije! Najbolja škola bubnja (a i pedagogije) od svih kojih sam vidio!
Slobodan Kos
Zadar
Branka znam godinama i smatram se njegovim učenikom od momenta kada smo se upoznali. Kroz online lekcije ćete vrlo brzo spoznati gde ste, što se tiče sviranja bubnjeva, a isto tako brzo i šta je to što vam je potrebno da budete kompletan bubnjar. Sadržaj lekcija i način na koji su objašnjene će vam promeniti pogled na sviranje bubnjeva i saznaćete stvari o kojima niste ni sanjali. Suvišno je reći da preporučujem svima!
Nebojša Aradski
Beograd

Prijavite se sada i dobićte pristup za više od 30 kurseva, odnosno više od 200 lekcija! Izaberite članstvo koje vam najviše odgovara i vidimo se u online zoni.

MESEČNO ČLANSTVO

29
99
1 Mesec
  • 30 KURSEVA
  • 200 Lekcija
  •  

ŠESTOMESEČNO ČLANSTVO

180
149
99
6 Meseci
  • 30 KURSEVA
  • 200 LEKCIJA
  • UŠTEDI 30 EURA

GODIŠNJE ČLANSTVO

360
199
99
12 Meseci
  • 30 KURSEVA
  • 200 LEKCIJA
  • UŠTEDI 160 EURA

Popunite formu i u najkraćem roku ću Vas kontaktirati i poslati Vam instrukcije za uplatu.